top of page

CAMPING

Vi har plass til bobiler og campingvogner i alle størrelser hele året med strøm. De fleste av våre plasser er 7x10 meter, har fantastisk utsikt mot hav, rundt landlige omgivelser, tilknyttet tur område og samtidig nærhet til Haugesund sentrum og dagligvare butikk.

 

Ved forhåndsbestilling velges eller tildeles plass ved ankomst. Last ned parkerings instruks her.

 

Plasser til telt, plasser på gress og spesifikk plass er ikke mulig å bestille eller reservere på forhånd, da tilgjengelighet varierer etter grunn og værforhold. 

Forehånds reserverte plasser er kun på plasser med fast underlag.

Er bobilen eller campingvognen over 10 meter lang, ta kontakt for bestilling.

Alle overnattende gjester har også tilgang til våre fellesområder

Hos oss er sikkerheten høyt prioritert og alle enheter som benyttes til overnatting (bobil, vogn, personbil og telt) må holde 4 meter avstand til hverandre. Dette er lovpålagt i brannforskrift. Eksempel: Benyttes personbil som overnatting i tillegg til telt, regnes personbil og telt som hver sin enhet, og hver enhet må ha hver sin plass.

Vi streber alltid for å etterfølge alle kunders ønsker så langt det er mulig. Er ikke plassen du ønsker deg ledig ved ankomst er det mulig å bytte plass i løpet av ditt opphold, men ta kontakt med oss i resepsjonen før ny plassering velges.

Du kan alltid lese velkomst informasjonen her, eller når du mottar informasjon etter bestilling.

bottom of page