top of page

FELLESOMRÅDER

Alle våre fellesområder er gratis å bruke for våre overnattende gjester og koster ikke noe ekstra.

Vi har to service bygg med dusj og toaletter hvor vår høyeste prioritet er renhold. 

På felleskjøkkenet kan en ta oppvask, lage mat på koketoppene eller i stekeovnen. 

Rett ved felleskjøkkenet er fellesstuen / spiserommet som er perfekt for å samles eller å nyte maten en nettopp har laget på kjøkkenet. Fellesstuen er også utstyrt med TV og kanaler.

Ut mot havet har vi det som vi kaller "glasshytten". Her kan en nyte utsikten i all slags vær og er en fantastisk plass for å samles. 

Er det kjølig en dag, kan en bestille varmehytten hvor en kan sitte rundt en åpen flamme for kos og hygge. Egen gass må medbringes. Varmehytten er avlåst og kan kun benyttes ved bruk av nøkkel som tildeles i resepsjonen. Det er ikke mulig å grille i varmehytten.

På vaskerommet finner du en vaskemaskin og en tørketrommel som kan benyttes hele døgnet. Disse er ikke inkludert i prisen. En må kjøpe denne tjenesten i resepsjonen innenfor åpningstid i forkant. 

Det finnes flere tømme og fyllemuligheter på hele campingen også for de med fast tank. Vi har også en CamperClean maskin som tømmer, spyler og vasker din toalett kassett. Den fyller også i sanitær middel, klar til bruk. Denne er også inkludert i prisen på overnattingen.

Vi er en sentrumsnær camping og alle våre fellesområder er begrenset med kode for adgang for å sikre at våre fasiliteter kun er ment for våre overnatende gjester. Koden er personlig og tildeles ved bestilling eller ved innsjekk. 

Alle fellesområder utenom varmehytten kan ikke reserveres. 

Husk at en må ta hensyn til andre gjester ved benyttelse av fellesområdene og at det skal være ro på campingen til kl 23:00 alle dager hele året. 

bottom of page