google-site-verification: google2558cefb58148d5d.html
 
HHc_LOGO_2010.jpg

SPØRSMÅL OG SVAR

Her finner dere svar på de mest spurte spørsmålene

Generelt

Er det tillatt med dyr hos dere?


For bobiler, campingvogner eller telt er det tillatt med dyr, men må holdes i bånd hele tiden. Det er dessverre ikke tillatt med dyr i hyttene våre.
Jeg ønsker å reservere en spesifikk plass


Vi har gått bort fra å holde av spesifikke plasser for forenkle prosessen ved bestilling og gjøre valgfriheten størst mulig ved ankomst. Vi holder ikke av en spesifikk plass slik at gjester som gjerne allerede står på plassen du ønsker, slipper å pakken ned fortelt osv for å flytte til en annen lokasjon.
Når er resepsjonen åpen?


Utenom sesong er vi tilstede ved behov, men tilgjengelig på telefon. Bobiler og campingvogner kan benytte seg av vår selvbetjent løsning hele døgnet ved ankomst til campingen. Merk at detter er kun mulig når det er ledige plasser. Enkelte perioder er vi fullbooket og selvbetjenløsning er da ikke mulig. For hytte overnatting, må dette være bestilt og betalt på forhånd. Gjerne bestill dagen før. Ellers i sesong er vi på plass fra morgen til kveld. Informasjon om åpningstider finner dere på vår hjemmeside under menyvalget OM OSS
Jeg ønsker å reservere "Glasshytten"


Glasshytten skal være tilgjengelig for alle våre gjester hele døgnet og er ikke mulig å reservere eller holde av.
Jeg ønsker å bruke Grillhytten/Varmestuen


Ta kontakt med oss i resepsjonen for å få nøkkel. Det koster ikke noe å bruke glasshytten, men en må selv ta med gassflaske for å fyre opp gassvarmeren. Merk at den som henter nøkkelen er ansvarlig for at døren blir låst når bruk er ferdig.
Hvorfor er Grillhytten/Varmestuen låst?


Dette er for å hindre andre enn våre gjester til å benytte seg av denne, samt for å beskytte mot skader og herverk.
Jeg ønsker å gå til sentrum, hvor langt er det og hvor lang tid tar det?


Det tar ca 20-30 minutter å gå til byen og det er rett over 2km. I resepsjonen har vi kart som viser vei for den hyggeligste rute. Instruks: Dere går ut bommen og tar første vei til høyre inn en gate som heter Haraldstunet. Fra der følger dere sykkelstimerkingen "Nordsjø 1".
Er det gode bussforbindelser inn til sentrum?


Ja, det er veldig gode bussforbindelser inn til sentrum. Buss 201 går hver kvarter fra busstoppet ved Esso som ligger ca 500 meter fra campingen. Bussbillett må kjøpes via app hos KOLUMBUS
Finnes det dagligvare i nærheter av campingen?


300 meter fra campingen finner dere dagligvare butikken kiwi, denne har åpent mandag til lørdag fra kl 07:00 til 23:00.
Har dere WiFi på campingen?


Vi har dekning med WiFi på hele området. God Wifi er noe vi har et høyt fokus på, me husk at det er en delt resurs og ved full camping kan kvaliteten variere. Det er derfor denne tjenesten er gratis og ikke en betaltbar tjeneste.
Hva koster det å overnatte hos dere?


Priser er alltid oppdatert på vår hjemmeside under menyvalget PRISER.
Jeg ønsker å bestille plass til bobil eller campingvogn


Dette gjøres direkte på hjemmesiden vår hele døgnet ved å trykke på BESTILL NÅ knappen eller ved å trykke på denne linken.
Jeg ønsker å reservere, men ønsker ikke å forhåndsbetale


Vi tar kun i mot reservasjoner mot forhåndsbetaling. Vi opplever dessverre for mange som bestiller og ikke møter opp eller avbestiller sin reservasjon.
Jeg sendte bestilling per e-post og har nå mottatt en e-post med instrukser om betaling og bekreftelse. Hva skjer hvis jeg ikke gjør dette?


Hos oss er det kun mulig å reservere med forhåndsbetaling og i tilsendt e-post står det informasjon om hvordan en skal gå frem for å betale og bekrefte reservasjonen. Hvis en ikke fullfører dette vil reservasjonen bli slettet. Husk å se i søppelmappen, tilfelle e-posten skulle havne der.
Jeg ønsker å melde meg på et arrangement, men vet ikke om vi kan komme


Vi skulle gjerne holdt av en plass til deg, men kan kun ta i mot bestillinger som er sikre. Det er begrenset antall plasser på våre arrangement og vi må prioritere de som er sikre. Når du vet at du ønsker å komme, meld deg på via vår hjemmeside under menyvalget ARRANGEMENT
Har dere en App?


Det har vi. Trykk på denne linken eller søk opp No 1 Camping på AppStore eller Google Play for å laste ned. Appen er gratis og gir deg som kunde mange fordeler. I appen finner dere oversikt på aktiviteter og kan få varsler på nyheter og arrangementer.
Bobilen min er over 10 meter, har dere plass til meg?


Vi har egne plasser som er egnet for store biler. Bruk vårt KONTAKT skjema og send oss en forespørsel. Merk at det kan være noen andre som har reservert plassen før deg. Hvis vi har ledig plass vil du motta en bekreftelse og en instruksjon om å betale og bekrefte reservasjonen. Viktig at du bekrefter, da ubekreftede reservasjoner vil bli slettet.
Har dere vannfylling og tømme muligheter?


Det har vi. Som overnattende gjest har du tilgang til vannfylling, spillvannstømming og toalett tank tømming. For øyeblikket har vi ikke tømme muligheter for de med fast septik tank, men vi jobber med dette og håper på å få dette på plass i løpet av kort tid.
Tilbyr dere støm?


Vi har strømpunkter til neste alle våre oppstillingplasser.
Jeg ønsker å bestille plass til Telt, men finner ikke valget på bestillingssiden?


Vi tar ikke reservasjon til telt. Årsaken er pga uforutsigbar kapasitet med tanke på nedbør. Ved mye nedbør blir gresset/markene veldig våte og vi kan ikke alltid garantere en god opplevelse og overnatting. Kan vi ikke stå god for produktet ønsker vi heller ikke selge dette. Vi finner som regel alltid plass til telt, men kjøretøy må gjerne bli parkert et annet sted.
Jeg klarer ikke å ankomme til min reservason innenfor resepsjonens åpningstid.


Da er det viktig at dere tar kontakt med oss i god tid før vi stenger. Vi har nøkkelbokser hvor vi kan legge ut nøkler og adgangskort, slik kan ankomme når det måtte passe. Det er viktig at dere da er rolig og tar hensyn til de andre gjestene på campingen som kan ligge og sove. Merk at dette kun er mulig på forhåndsbetalte reservasjoner.
Tilbyr dere fastplasser?


Vi er ikke godkjent eller regulert for fastplasser, samt det er ikke lov å bygge noen fast installasjon i sammenheng med oppstillingsplassene. Hvis du ønsker å stå over en liten periode kan vi tilby en månedspris for plassen. Ta KONTAKT hvis du ønsker pris på dette.
Hvilke Covid-19 tiltak har dere?


Hos oss kan en benytte seg av selvbetjent løsning ved innsjekk uten å måtte besøke resepsjon. Alle innganger til fellesområder og både inne og utenfor sanitær anlegg finnes desinfeksjonsmiddel. Hyttene rengjøres grundig og alle kontaktflater desinfiseres mellom hver gjest. Vi oppfordrer alle til å benytte seg av sine egne fasiliteter.
Hva er avbestillingsforsikring?


Dette er en tjeneste som vil overstyre de ordinære avbestillingsreglene. En får kortere frist for å kansellere og få refundert reservasjonbeløpet. Tjenesten er valgfri og kan kun bestilles samtidig med reservasjon.
Kan vi kjøpe gavekort hos dere?


Det kan dere. Dette kan gjøres hele døgnet direkte på vår webshop, og gavekortet sendes elektronisk på e-post rett etter bestilling. I det elektroniske gavekortet er det en gavekort kode som dere kan overføre til personlige kort, og det er klar til bruk med en gang i vår online booking. https://v3.onlinebooking.dk/shop/v3haraldshop
CamperClean, hva er dette?


Dette er en maskin som gjør hele drittjobben. Denne maskinen tømmer, spyler og vasker toalett kassetten. Når den er ferdig, så fyller den i nytt sanitær middel. Denne tjenesten er gatis å bruke for alle overnattende gjester.

Hytter

Jeg ønsker å bestille hytte


Hytter kan bestilles hele døgnet på vår hjemmeside ved å trykke på BESTILL NÅ knappen. Alle hytte reservasjoner er kun mot forhåndsbetaling
Min hund er allergivennlig


Det er uansett ikke tillatt med dyr i hyttene, selv om de er allergivennlig.
Hva koster det å overnatte hos dere?


Priser er alltid oppdatert på vår hjemmeside under meny valget PRISER.
Er det tillatt med dyr hos dere?


For bobiler, campingvogner eller telt er det tillatt med dyr, men må holdes i bånd hele tiden. Det er dessverre ikke tillatt med dyr i hyttene våre.
Hvorfor har dere ikke dyner og puter i hyttene?


Vi har valgt dette pga hygiene. Det er dessverre for mange gjester som ikke legger på dyne og pute trekk før bruk, selv om de også leide dette fra resepsjonen. Vi mener dette er uhygienisk og ikke rett for neste gjest. Derfor leies dyner og puter kun ut ferdig oppredd. Sengetøyet blir vasket på renseri. Laken på madrassene blir skiftet mellom hver gjest. Dere er velkommen til å ta med egen dyne, pute og sovepose.
Jeg ønsker å forlenge oppholde mitt dag for dag, er det mulig?


Det er mulig, men det vil alltid være en mulighet for at en annen kunde reserverer hytten og forlenging ikke er mulig. Vi anbefaler at hvis en vet tidsrommet en ønsker å overnatte å bestille for hele perioden. Vi kan dessverre ikke holde av for tilfelle endringer.
Finnes det kjøkkenutstyr i hytten?


Ved hver utsjekk tømmer vi hytten for alt kjøkkenutstyr og vasker det i oppvask maskin. Ved innsjekk så spør vi om dere har behov for kjøkken utstyr og da blir det utlevert en ferdig pakket sett. På denne måten kan vi garantere at utstyret er skikkelig rent og hygienisk. Dere er også velkommen til å ta med eget utstyr. Denne tjenesten koster selvfølgelig ikke noe ekstra.
Er det TV i hyttene?


Ja det er TV med kanaler fra standardpakken til Altibox.
Dere hadde mange forskjellige hytter før, men jeg finner bare en nå?


Vi har besluttet å fjerne hyttene for å utvide kapasiteten til flere bobil og campingvogn plasser. Vi har kun en type hytte igjen. Disse er fullt utstyrt med dusj og toalett.
Jeg har bestilt utvask av hytten, hva innebærer det?


Det betyr at dere rydder ut alle personlige eiendeler, tømmer søppel, plasserer møbler tilbake og rydder etter dere. Så tar vi vask av overflater. Skulle du være usikker, spør oss i resepsjonen.
Jeg klarer ikke å ankomme til min reservason innenfor resepsjonens åpningstid.


Da er det viktig at dere tar kontakt med oss i god tid før vi stenger. Vi har nøkkelbokser hvor vi kan legge ut nøkler og adgangskort, slik kan ankomme når det måtte passe. Det er viktig at dere da er rolig og tar hensyn til de andre gjestene på campingen som kan ligge og sove. Merk at dette kun er mulig på forhåndsbetalte reservasjoner.
Hvilke Covid-19 tiltak har dere?


Hos oss kan en benytte seg av selvbetjent løsning ved innsjekk uten å måtte besøke resepsjon. Hyttene rengjøres grundig og alle kontaktflater desinfiseres mellom hver gjest. Fellesområder som TV-stue, grillhytte og glasshytte er tilgjengelig, men vi oppfordrer alle til å holde avstand og kun benytte seg av egne områder og fasiliteter.
Hva er manuell reservasjons avgift?


Hvis en bestiller selv via vår online booking forhåndsbetaler en ordinær pris. Skulle en ikke velge denne tjenesten og ringe oss for å bestille manuelt, vil det komme et tillegg.
Hva er avbestillingsforsikring?


Dette er en tjeneste som vil overstyre de ordinære avbestillingsreglene. En får kortere frist for å kansellere og få refundert reservasjonbeløpet. Tjenesten er valgfri og kan kun bestilles samtidig med reservasjon.

Bestilling

Jeg ønsker å bestille plass til bobil eller campingvogn


Dette gjøres direkte på hjemmesiden vår hele døgnet ved å trykke på BESTILL NÅ knappen eller ved å trykke på denne linken.
Jeg ønsker å reservere, men ønsker ikke å forhåndsbetale


Vi tar kun i mot reservasjoner mot forhåndsbetaling. Vi opplever dessverre for mange som bestiller og ikke møter opp eller avbestiller sin reservasjon.
Jeg ønsker å melde meg på et arrangement, men vet ikke om vi kan komme


Vi skulle gjerne holdt av en plass til deg, men kan kun ta i mot bestillinger som er sikre. Det er begrenset antall plasser på våre arrangement og vi må prioritere de som er sikre. Når du vet at du ønsker å komme, meld deg på via vår hjemmeside under menyvalget ARRANGEMENT Du vil motta en kvittering på påmelding. Senere kommer det en ny e-post med informasjon om forhåndsbetaling. Har dere ombestemt dere, send oss en avbestilling med så snart som mulig eller fullfør bekreftelsen som beskrevet i tilsendt e-post.
Jeg sendte bestilling per e-post og har nå mottatt en e-post med instrukser om betaling og bekreftelse. Hva skjer hvis jeg ikke gjør dette?


Hos oss er det kun mulig å reservere med forhåndsbetaling og i tilsendt e-post står det informasjon om hvordan en skal gå frem for å betale og bekrefte reservasjonen. Hvis en ikke fullfører dette vil reservasjonen bli slettet. Husk å se i søppelmappen, tilfelle e-posten skulle havne der.
Bobilen min er over 10 meter, har dere plass til meg?


Vi har egne plasser som er egnet for store biler. Bruk vårt KONTAKT skjema og send oss en forespørsel. Merk at det kan være noen andre som har reservert plassen før deg. Hvis vi har ledig plass vil du motta en bekreftelse og en instruksjon om å betale og bekrefte reservasjonen. Viktig at du bekrefter, da ubekreftede reservasjoner vil bli slettet.
Jeg ønsker å bestille plass til Telt, men finner ikke valget på bestillingssiden?


Vi tar ikke reservasjon til telt. Årsaken er pga uforutsigbar kapasitet med tanke på nedbør. Ved mye nedbør blir gresset/markene veldig våte og vi kan ikke alltid garantere en god opplevelse og overnatting. Kan vi ikke stå god for produktet ønsker vi heller ikke selge dette. Vi finner som regel alltid plass til telt, men kjøretøy må gjerne bli parkert et annet sted.
Jeg forsøker å bestille, men får ikke opp noen valg?


Det kan være 2 årsaker til dette. Vi kan være fullbooket eller så bestilles det for sent på ankomst dag. Ta kontakt med oss på TELEFON eller via vårt KONTAKT skjema, så kan vi bistå deg om en mulig plass.
Jeg klarer ikke å ankomme til min reservason innenfor resepsjonens åpningstid.


Da er det viktig at dere tar kontakt med oss i god tid før vi stenger. Vi har nøkkelbokser hvor vi kan legge ut nøkler og adgangskort, slik kan ankomme når det måtte passe. Det er viktig at dere da er rolig og tar hensyn til de andre gjestene på campingen som kan ligge og sove. Merk at dette kun er mulig på forhåndsbetalte reservasjoner.
Hvilke Covid-19 tiltak har dere?


Hos oss kan en benytte seg av selvbetjent løsning ved innsjekk uten å måtte besøke resepsjon. Alle fellesområder vaskes hyppig og grundig. Alle inngangsdører har håndsprit. Fasiliteter er åpent og tilgjengelig, men vi oppfordrer alle til å kun benytte sine egne fasiliteter så langt det lar seg gjøre. Vi er tilgjengelig på telefon hele døgnet og skulle en måtte besøke oss i resepsjon har vi montert opp pleksi plater ved resepsjonsdiskene. Hyttene rengjøres grundig og alle kontaktflater desinfiseres mellom hver gjest.
Hva er manuell reservasjons avgift?


Hvis en bestiller selv via vår online booking forhåndsbetaler en ordinær pris. Skulle en ikke velge denne tjenesten og ringe oss for å bestille manuelt, vil det komme et tillegg.
Hva er avbestillingsforsikring?


Dette er en tjeneste som vil overstyre de ordinære avbestillingsreglene. En får kortere frist for å kansellere og få refundert reservasjonbeløpet. Tjenesten er valgfri og kan kun bestilles samtidig med reservasjon.